Over ons

Ruim 65 jaar geleden richtte de heer Piet Verkuylen zijn autobedrijf op.
Na lang aan het roer te hebben gestaan nam zijn zoon Peter de zaak over. Nu is het de derde generatie, kleinzoon Perry, die de zaak runt.

Historie

Sinds vele jaren is autobedrijf P. Verkuylen gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van merk BMW.

Deze specialisatie is voort gekomen uit de liefde voor het merk BMW. De specifieke kenmerken als kwaliteit, rijeigenschappen, uitstraling en niet te vergeten waardevastheid maken het een plezier om met dit merk te werken. Voor de echte autoliefhebber is BMW een merk waar je niet omheen kunt. De styling, de opbouw van de auto’s (achterwielaandrijving, ideale gewichtsverdeling, enz) en natuurlijk de technische innovaties maken dit product tot het toppunt voor iedere autobezitter.

Vanuit dit vertrouwen in het merk BMW zijn we ook al weer enige jaren lid van de Bovag afdeling ABA. Dit betekend vanzelfsprekend dat we onze auto’s dan ook met Bovag garantie afleveren!

Vandaar dat bij Autobedrijf P. Verkuylen dan ook een erg breed assortiment aan BMW’s te vinden is. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 100 jong gebruikte BMW’s van de BMW 1-serie tot aan de BMW 7-serie en natuurlijk niet te vergeten de BMW X3 en de BMW X5. Van elke serie hebben we een ruim aanbod zodat er bijna altijd een passende auto voor u bij staat!

Graag geven wij u een goed en persoonlijk advies zodat u uw wensen in vervulling kunt zien gaan bij ons.

P Verkuijlen

Top