Service & Onderhoud

Schadeherstel

Helaas kan het u overkomen, autoschade.
Het is altijd vervelend, of het nu uw schuld is of die van de tegenpartij.

Het belangrijkste is dat uw auto weer in de originele staat hersteld wordt. Wij nemen u graag de zorg uit handen van de financiële afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel weten wij waar we rekening mee moeten houden en zorgen wij ervoor dat de verzekeringsmaatschappij het juiste schadebedrag beraamt.

Wij verzorgen na het vaststellen van de schade uiteraard ook het complete herstel van uw auto. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen en zorgen we ervoor dat uw auto volgens de normen van de fabrikant hersteld word.

Hierbij komt onze jarenlange ervaring met het merk BMW uiteraard van pas en staan wij in voor een correct herstel van uw auto.

Ondanks het feit dat de meeste verzekeringsmaatschappijen u naar een bepaald schadeherstelbedrijf probeert te sturen kunnen wij voor alle verzekeringsmaatschappijen werken. Wij proberen dan ook de last voor u te verlichten en zoveel mogelijk rechtstreeks met de maatschappij alles af te handelen.

Uiteraard krijgt u van ons tijdens het herstel van uw auto kosteloos vervangend vervoer!

Neem in geval van schade dan ook contact met ons op zodat wij het voor u met zo min mogelijk last op kunnen lossen!